De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht ©2018 Snugger
06-38592860

info@wijzijnsnugger.nl

Neem nu contact met ons op!

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Snugger

Adres

De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Contact gegevens

Info@wijzijnsnugger.nl
Tel: +31 (0) 638592860

Bedrijfsinformatie:

www.wijzijnsnugger.nl
KVK nmr: 64661903
BTW nmr: NL855767315B01

Routebeschrijving kantoor Snugger

Routebeschrijving

Auto:

Het navigatieadres is: Eendrachtlaan 100. 

Je kunt uit aan de achterzijde van Europalaan 500, hier kun je parkeren op de bezoekersparkeerplaats van Europalaan 100-200. Bel aan via de intercom en zeg dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

Vanuit Arnhem, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 richting Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op en sla vervolgens direct rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Vanuit Den Haag, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op. Sla vervolgens rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Snugger parkeerplaatsParkeerplaats Snugger

Openbaar vervoer

Halte Kanaleneiland Zuid. 

Bus vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de bus nemen naar Kanaleneiland Zuid. Je kunt bus: 63 (richting Vianen), 74 (richting Vianen), 77(richting Nieuwegein-Z of Nieuwegein-C) of 81 (richting Gorinchem) nemen. De bus doet er 10 minuten over.

Tram vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de tram 60 of 61 nemen richting Nieuwegein Zuid naar halte Kanaleneiland Zuid. De tram doet er 9 minuten over.

 

Fiets of met de benenwagen

Navigeer naar Europalaan 500, bel aan bij het hek en geef aan dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

 

Lukt het niet? Bel mij even: 06-38592860

Over Snugger

Snugger is jouw online hulp. Wij maken vindbare, snelle en vooral strak gedesignde website’s. Daarnaast nemen we online marketing werkzaamheden uit handen, zoals: onderhoud, content marketing en zoekmachine optimalisatie. Bij Snugger heb je altijd een eigen contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat. Heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten.

Snugger-Bram-Metz

5 redenen waarom je nieuwe website nodig hebt

5 redenen waarom je nieuwe website nodig hebt
27/01/2017 Snugger
5 redenen voor een nieuwe website blog

5 redenen waarom je een nieuwe website nodig hebt.

Bijna alles heeft een houdbaarheidsdatum.

Je kleding, je laptop en je telefoon zijn eens in de zoveel tijd aan vervanging toe.

Wanneer is de laatste keer dat je vol trots je website hebt laten zien op een verjaardag?

Als je je dat niet meer kunt herinneren, dan ben je waarschijnlijk toe aan een nieuwe website.

Dit zijn de 5 redenen om een nieuwe website te overwegen.

 

1. Niemand bezoekt je website

Log je elke eerste maandag van de maand in op Google Analytics?

Klik je dan teleurgesteld weer weg omdat je geen bezoekers hebt?

Dan weet je dat het tijd is voor een nieuwe website.

Elke website is vindbaar, soms moet je wel even zoeken. Is jouw website niet goed vindbaar? Dit kan enerzijds te maken hebben met de techniek van de website. Zit de website technisch goed in elkaar? Laadt de website snel genoeg in? En wordt het Google makkelijk gemaakt de website te indexeren? Dit is voor een groot deel de verantwoordelijkheid van je webbouwer. Anderzijds kan dit liggen aan de content op je website. Vindbaarheid bestaat uit veel factoren.

Zijn je menus logisch? Plaats je regelmatig nieuwe content en is je content aantrekkelijk genoeg? Is het zoekmachine vriendelijk?

 

2. De website werkt niet (goed) op mobiel

Tjonge, dat meen je niet!

5 redenen waarom je een nieuwe website nodig hebt stats

Praktisch gezien krijgt de helft van je bezoekers je website niet in full of fact te zien. En dat is zonde! Je wilt jouw verhaal toch goed overbrengen?

to do:

Zorg voor een full responsive website, deze past zich automatisch aan elk scherm en device aan.

 

3. Je krijgt geen leads via je website

Laten we eerlijk zijn. Elke onderneming heeft een (goede) website nodig. Zeker anno 2017.

Een website werkt voor jou, als het goed is. Je kunt 1000 bezoekers per maand op je website hebben maar als je niets verkoopt dan gaat er iets verkeerd.

Krijg je geen leads binnen via je website? Dan is er werk aan de winkel.

to do:

Het is tijd om te onderzoeken waarom je website niet goed converteert. Het kan aan een aantal zaken liggen: de indeling is niet logisch, de website is te traag, er staat oude content op of de website is verouderd. Soms kun je door een paar (simpele) aanpassingen de website beter laten converteren.

 

4. Je website is ouder dan de eerste Iphone

5 redenen waarom je een nieuwe website nodig hebtIn 2007 werd de eerste Iphone verkocht in Nederland. Als in dat jaar ook jouw website gelanceerd is dan weet je dat het tijd is voor een nieuwe.

Je ziet toch ook niemand meer met een Iphone 1?

De ontwikkelingen in de online wereld gaan hard. Een slimme ondernemer speelt hierop in. In de praktijk zijn er nog veel ondernemingen met verouderde of zelfs geen website. Er zijn in Nederland ongeveer 1,5 miljoen ondernemingen, hiervan heeft (in 2015) een derde (550.000) een website. Dit geeft des te meer aan hoe makkelijk het kan zijn om je concurrentie online in te halen.

 

5. Je schaamt je voor je website

Ik neem aan dat je een trotse ondernemer bent, je bent trots op wat je levert en wat je verkoopt. Hier hoort natuurlijk een passend online visitekaartje bij, je website. Als je je website bewust verbergt dan weet je dat het tijd is voor een nieuwe.


Heb je op een of meerdere bovenstaande vragen ‘JA’ moeten antwoorden? Neem dat contact met ons op! We kunnen geheel vrijblijvend een website scan uitvoeren om een advies te geven.