De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht ©2018 Snugger
06-38592860

info@wijzijnsnugger.nl

Neem nu contact met ons op!

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Snugger

Adres

De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Contact gegevens

Info@wijzijnsnugger.nl
Tel: +31 (0) 638592860

Bedrijfsinformatie:

www.wijzijnsnugger.nl
KVK nmr: 64661903
BTW nmr: NL855767315B01

Routebeschrijving kantoor Snugger

Routebeschrijving

Auto:

Het navigatieadres is: Eendrachtlaan 100. 

Je kunt uit aan de achterzijde van Europalaan 500, hier kun je parkeren op de bezoekersparkeerplaats van Europalaan 100-200. Bel aan via de intercom en zeg dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

Vanuit Arnhem, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 richting Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op en sla vervolgens direct rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Vanuit Den Haag, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op. Sla vervolgens rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Snugger parkeerplaatsParkeerplaats Snugger

Openbaar vervoer

Halte Kanaleneiland Zuid. 

Bus vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de bus nemen naar Kanaleneiland Zuid. Je kunt bus: 63 (richting Vianen), 74 (richting Vianen), 77(richting Nieuwegein-Z of Nieuwegein-C) of 81 (richting Gorinchem) nemen. De bus doet er 10 minuten over.

Tram vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de tram 60 of 61 nemen richting Nieuwegein Zuid naar halte Kanaleneiland Zuid. De tram doet er 9 minuten over.

 

Fiets of met de benenwagen

Navigeer naar Europalaan 500, bel aan bij het hek en geef aan dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

 

Lukt het niet? Bel mij even: 06-38592860

Over Snugger

Snugger is jouw online hulp. Wij maken vindbare, snelle en vooral strak gedesignde website’s. Daarnaast nemen we online marketing werkzaamheden uit handen, zoals: onderhoud, content marketing en zoekmachine optimalisatie. Bij Snugger heb je altijd een eigen contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat. Heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten.

Snugger-Bram-Metz

Beste WordPress website hosting in Nederland

Beste WordPress website hosting in Nederland
10/02/2017 Snugger
Beste Hosting Wordpress website nederland

Yes, goed dat je er bent!

We gaan op zoek naar de beste hosting-partij voor jouw website. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste webhosting voor WordPress websites.

 

Wat is hosting eigenlijk?

Een goede hosting is ontzettend belangrijk. Het is het stukje serverruimte waarop jouw website (zo goed als) altijd online moet staan. Zo kunnen mensen altijd jouw website bezoeken.

Het juiste hostingpakket zorgt voor een snelle website

Je wilt natuurlijk een snelle website. Bezoekers haken af als je website te lang moet laden. En Google beloont snelle websites, je komt hoger in de zoekresultaten. Je hosting heeft invloed op de snelheid van je website.

 

Welke soorten hosting heb je?

Shared hosting

Bij shared hosting zit je met meerder klanten van een hostingpartij op een server. Al die websites en/of applicaties maken allen gebruik van die ene server.

Voordelen:

 • Goedkoop
 • Onderhoud door de hostingpartij
 • Direct beginnen

Nadelen:

 • Snelheid en up-time zijn beïnvloedbaar door andere op de server
 • Beperkte schijfruimte en dataverkeer
 • Vrijwel geen server configuraties uitvoeren

 

VPS hosting

Wil je geen last van andere klanten? Dan is VPS hosting een goede optie. Hierbij krijg een stukje server voor jezelf. En dit stukje server is voor jou alleen.

Voordelen:

 • Goedkoop in vergelijking met een dedicated server
 • Je configureert je server zelf
 • Geen last van andere gebruikers

Nadelen:

 • Je moet zelf je server configureren (tenzij je managed VPS hosting kiest)
 • Stuk duurder in vergelijking met shared hosting

 

Dedicated server hosting

Bij een dedicated server heb je de touwtjes volledig in handen. De server is helemaal van jou en jij kan deze inrichten zoals je wilt.

Voordelen:

 • Een hele server voor jezelf
 • Je configureert de server zelf
 • De snelste optie van de 3

Nadelen:

 • De duurste optie
 • Veel technische kennis vereist

 

Welk pakket bij jou past is afhankelijk van jouw wensen. Voor een (gebruikelijke) WordPress website kun je prima uit de voeten met een shared hosting. Echter moet je wel voor een goede hostingpartij gaan. Omdat wij ons richten op WordPress websites gaan we in dit stuk in op een shared hosting pakket.

 

Waar moet je op letten?

Er zijn een aantal zaken belangrijk bij het kiezen van de juiste hosting partij. Zaken om op te letten zijn:

De tijd dat de server online is

Dit noemen we up-time. Deze up-time moet zo hoog mogelijk zijn. Tegenwoordig kun je ervan uitgaan dat grote hosting partijen een hoge up-time hebben.

Locatie van servers

In Amerika kun je voor weinig kosten een hostingpakket afsluiten bij grote spelers zoals: Hostgator, Bluehost of GoDaddy. In veel gevallen staan de servers van deze partijen ook niet in Nederland. Dit kan invloed hebben op de laadtijd van je website. Dus heb je een website met (voornamelijk) Nederlands publiek? Kies dan een hosting partij met servers in Nederland.

De support

Ik vind goede support erg belangrijk.

Als je voor het eerst een website maakt kan het handig zijn om support te hebben. Veel hosting partijen bieden gratis support. Mocht er iets niet lukken dan kun je altijd contact opnemen.

Dataverkeer en schijfruimte

Verwacht je heel veel bezoekers naar je website? Dan heb je een hostingpakket nodig wat veel dataverkeer toelaat. Er zijn partijen die ‘onbeperkt’ dataverkeer aanbieden, onze ervaring is dat onbeperkt niet bestaat. Er zit altijd wel een limiet aan, zeker bij Shared hosting.

De schijfruimte is belangrijk voor het doel van je website. Wil je een simpele website maken met 10 pagina’s, dan heb je aan 500 MB schijfruimte genoeg. Wil je een blog maken met bijvoorbeeld wekelijks nieuwe content? Dan heb je een hostingpakket nodig met meer schijfruimte.

Soort server

De server ingericht zijn met software om een WordPress website te kunnen draaien.

Veiligheid

Beveiliging van je WordPress website is belangrijk. Google geeft ook voorrang aan beveiligde websites, een beveiligde verbinding op je website kun je opzetten met een SSL certificaat.

Het instellen van zo’n SSL certificaat kan technisch en kostbaar zijn. Maar tegenwoordig kun je vaak gemakkelijk via een hosting provider een SSL certificaat aanschaffen en installeren. Ook kun je een gratis SSL certificaat installeren via Let’s Encrypt.

 

De beste webhosting provider voor WordPress

Er zijn zoveel hostingpartijen, goede en slechte. Met onderstaand overzicht hebben we de top 5 hosting providers met elkaar vergeleken.

 

Klik → 
Vimexx
Transip
Savvii
SiteGround
Xel Media
Gratis SSL
JaNeeNeeJaNee
Schijfruimte
100 GB10 GB250 MB10 GB3 GB
Dataverkeer
OnbeperktOnbeperktOnbeperktFair-useFair-use
Databases
Onbeperkt1111
Locatie server
NederlandNederlandEngelandNederlandNederland
Support
telefoon, tickets & emailtelefoon, tickets & emailtelefoon, tickets & emailtelefoon, tickets & emailtelefoon, tickets & email
Reviews internet
9,99,59,59,37,7
Emailaccounts
Onbeperkt51Onbeperkt5
Backup
DagelijksNeeDagelijksDagelijksDagelijks
Kosten
€ 4,49€ 5,00€ 11,007,95€ 9,90