De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht ©2018 Snugger
06-38592860

info@wijzijnsnugger.nl

Neem nu contact met ons op!

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Snugger

Adres

De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Contact gegevens

Info@wijzijnsnugger.nl
Tel: +31 (0) 638592860

Bedrijfsinformatie:

www.wijzijnsnugger.nl
KVK nmr: 64661903
BTW nmr: NL855767315B01

Routebeschrijving kantoor Snugger

Routebeschrijving

Auto:

Het navigatieadres is: Eendrachtlaan 100. 

Je kunt uit aan de achterzijde van Europalaan 500, hier kun je parkeren op de bezoekersparkeerplaats van Europalaan 100-200. Bel aan via de intercom en zeg dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

Vanuit Arnhem, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 richting Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op en sla vervolgens direct rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Vanuit Den Haag, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op. Sla vervolgens rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Snugger parkeerplaatsParkeerplaats Snugger

Openbaar vervoer

Halte Kanaleneiland Zuid. 

Bus vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de bus nemen naar Kanaleneiland Zuid. Je kunt bus: 63 (richting Vianen), 74 (richting Vianen), 77(richting Nieuwegein-Z of Nieuwegein-C) of 81 (richting Gorinchem) nemen. De bus doet er 10 minuten over.

Tram vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de tram 60 of 61 nemen richting Nieuwegein Zuid naar halte Kanaleneiland Zuid. De tram doet er 9 minuten over.

 

Fiets of met de benenwagen

Navigeer naar Europalaan 500, bel aan bij het hek en geef aan dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

 

Lukt het niet? Bel mij even: 06-38592860

Over Snugger

Snugger is jouw online hulp. Wij maken vindbare, snelle en vooral strak gedesignde website’s. Daarnaast nemen we online marketing werkzaamheden uit handen, zoals: onderhoud, content marketing en zoekmachine optimalisatie. Bij Snugger heb je altijd een eigen contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat. Heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten.

Snugger-Bram-Metz

Partners

Samen sta je sterker

Grafisch Design – Het Winkelhuis

Anne Aimée Winkelhuis is partner voor grafisch design. Zij ontwikkelt complete huisstijlen voor onze klanten. Ze ontwerpt logo’s als geen ander maar levert ook een complete huisstijl aan. Denk aan visitekaartje, briefpapier, social media uittingen en grafisch design voor de website. Bekijk hieronder de website die wij voor Het Winkelhuis hebben ontwikkeld.

Ga naar hetwinkelhuis.nl

 

Het Winkelhuis

Video pitch & Copywriting – Je Beste Indruk

Je beste indruk achterlaten in een video, op een podium of voor een sollicitatie? Pitchdokter Iris Barzilay & presentatiecoach Margreet Jacobs van Je Beste Indruk zorgen dat jouw verhaal op z’n best naar voren komt. Naast de video pitch zorgen zij ook voor copywriting voor onder andere websites.

Ga naar jebesteindruk.nl

 

Je-Beste-Indruk-Logo

Interim online marketeer – Online Roots

Online Roots in Eindhoven is gespecialiseerd in online marketing. Waarbij vooral de kracht ligt in het gebruik van de tools van Google voor een optimale vindbaarheid. Zoals Google Analytics, Google Adwords en Google Webmaster Tools. Online Roots kan jouw organisatie steunen op interim basis.

Ga naar onlineroots.nl

 

Logo online Roots

Creatieve catering & Fotografie  – The Holy Kauw Company

Ook belangrijk, lekker eten. The Holy Kauw Company is een creatief–culinair bedrijf en verzorgd bijzondere catering, fotografie en food concepten. Voor Snugger hebben ze fotografie projecten verzorgd, omdat de manier van fotograferen goed past bij Snugger’s stijl: licht, fris en vernieuwend. Bekijk hun website en laat je inspireren.

Ga naar theholykauw.nl

 

Holykauw-logo