De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht ©2018 Snugger
06-38592860

info@wijzijnsnugger.nl

Neem nu contact met ons op!

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Snugger

Adres

De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Contact gegevens

Info@wijzijnsnugger.nl
Tel: +31 (0) 638592860

Bedrijfsinformatie:

www.wijzijnsnugger.nl
KVK nmr: 64661903
BTW nmr: NL855767315B01

Routebeschrijving kantoor Snugger

Routebeschrijving

Auto:

Het navigatieadres is: Eendrachtlaan 100. 

Je kunt uit aan de achterzijde van Europalaan 500, hier kun je parkeren op de bezoekersparkeerplaats van Europalaan 100-200. Bel aan via de intercom en zeg dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

Vanuit Arnhem, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 richting Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op en sla vervolgens direct rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Vanuit Den Haag, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op. Sla vervolgens rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Snugger parkeerplaatsParkeerplaats Snugger

Openbaar vervoer

Halte Kanaleneiland Zuid. 

Bus vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de bus nemen naar Kanaleneiland Zuid. Je kunt bus: 63 (richting Vianen), 74 (richting Vianen), 77(richting Nieuwegein-Z of Nieuwegein-C) of 81 (richting Gorinchem) nemen. De bus doet er 10 minuten over.

Tram vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de tram 60 of 61 nemen richting Nieuwegein Zuid naar halte Kanaleneiland Zuid. De tram doet er 9 minuten over.

 

Fiets of met de benenwagen

Navigeer naar Europalaan 500, bel aan bij het hek en geef aan dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

 

Lukt het niet? Bel mij even: 06-38592860

Over Snugger

Snugger is jouw online hulp. Wij maken vindbare, snelle en vooral strak gedesignde website’s. Daarnaast nemen we online marketing werkzaamheden uit handen, zoals: onderhoud, content marketing en zoekmachine optimalisatie. Bij Snugger heb je altijd een eigen contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat. Heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten.

Snugger-Bram-Metz

Website laten maken in Utrecht

Website laten maken Utrecht

Website maken in Utrecht

Ben je op zoek naar een professionele webbouwer in Utrecht om je website te laten maken? Snugger specialiseert zich in het maken van website’s en wij werken vanuit Utrecht.

Waarschijnlijk wil je een nieuwe website laten maken of een oudere website verbeteren. Snugger geeft vrijblijvend advies en ondersteuning. Is het zinvol om jouw huidige website te verbeteren of is het beter om een nieuwe website te ontwikkelen? Wij overtuigen je graag van het beste!

Wij bouwen website’s met WordPress

Op dit moment is WordPress het meest gebruikte Content mangement system (CMS) ter wereld. 58,5% van alle website’s draait op WordPress. Het is open source software en met een grote achterban aan ontwikkelaars wordt de software bij elke update beter en veiliger.

Waarom WordPress dan?

WordPress heeft vele voordelen. Kort samengevat zijn dat de volgende.

Het is gebruiksvriendelijk. Wij vinden het belangrijk dat jij zelf (makkelijk) aanpassingen moet kunnen doen aan je website. Door WordPress kun je aan de ‘achterkant’ gemakkelijk een pagina aanmaken, foto’s updaten en berichten toevoegen, zonder enige kennis van HTML of CSS.

Het is zoekmachinevriendelijk. Een hoge ranking in Google is belangrijk. Dit begint met een (technisch) goede website. De code die WordPress gebruikt is door de jaren heen verbeterd en vrijwel foutloos, een must voor een hoge ranking.

Het blijft zich ontwikkelen. WordPress ontwikkeld zich regelmatig. De nieuwste technieken worden met update’s toegevoegd. Hiervoor kun je jouw website ook doorontwikkelen met telkens de nieuwste technieken.

Snugger jouw website laten maken of verbeteren?

Wij hebben geruime tijd ervaring met het ontwerpen, uitdenken ontwikkelen en onderhouden van grote en kleine websites. Onze websites zien er altijd lekker uit, zijn perfect vindbaar in Google én zelfstandig en erg makkelijk te beheren. Wij bouwen of verbeteren graag jouw website voor je. Meer weten? Neem dan nu contact op!

Neem direct contact op

Website laten maken in Utrecht?
Complete website al vanaf €950,-

Stappenplan nieuwe website

Website laten maken Utrecht

Idee & Plan

Deze fase begint met duidelijke communicatie. Vanuit uw perspectief verwacht u zaken van uw (nieuwe) website, bijvoorbeeld in Utrecht. Wij hebben vanuit onze ervaring ook ideeën en tips. Dit vormen we samen tot een plan.

Website laten maken Utrecht bouw

Maken & Testen

De website wordt gebouwd. Tijdens de bouw kunt u meekijken en direct feedback geven. Tussentijds zullen we veel communiceren. Daarna wordt de website getest op alle browsers en devices. Als u en wij tevreden zijn gaan we naar de volgende fase.

Website laten maken Utrecht live

Live gaan

De meest spannende fase, het lanceren van uw nieuwe website. Hierbij geven wij tips en denken wij mee over de beste manier om dit te doen. Uw klanten en kringen morgen weten dat uw website online is.