De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht ©2018 Snugger
06-38592860

info@wijzijnsnugger.nl

Neem nu contact met ons op!

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Snugger

Adres

De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Contact gegevens

Info@wijzijnsnugger.nl
Tel: +31 (0) 638592860

Bedrijfsinformatie:

www.wijzijnsnugger.nl
KVK nmr: 64661903
BTW nmr: NL855767315B01

Routebeschrijving kantoor Snugger

Routebeschrijving

Auto:

Het navigatieadres is: Eendrachtlaan 100. 

Je kunt uit aan de achterzijde van Europalaan 500, hier kun je parkeren op de bezoekersparkeerplaats van Europalaan 100-200. Bel aan via de intercom en zeg dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

Vanuit Arnhem, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 richting Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op en sla vervolgens direct rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Vanuit Den Haag, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op. Sla vervolgens rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Snugger parkeerplaatsParkeerplaats Snugger

Openbaar vervoer

Halte Kanaleneiland Zuid. 

Bus vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de bus nemen naar Kanaleneiland Zuid. Je kunt bus: 63 (richting Vianen), 74 (richting Vianen), 77(richting Nieuwegein-Z of Nieuwegein-C) of 81 (richting Gorinchem) nemen. De bus doet er 10 minuten over.

Tram vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de tram 60 of 61 nemen richting Nieuwegein Zuid naar halte Kanaleneiland Zuid. De tram doet er 9 minuten over.

 

Fiets of met de benenwagen

Navigeer naar Europalaan 500, bel aan bij het hek en geef aan dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

 

Lukt het niet? Bel mij even: 06-38592860

Over Snugger

Snugger is jouw online hulp. Wij maken vindbare, snelle en vooral strak gedesignde website’s. Daarnaast nemen we online marketing werkzaamheden uit handen, zoals: onderhoud, content marketing en zoekmachine optimalisatie. Bij Snugger heb je altijd een eigen contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat. Heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten.

Snugger-Bram-Metz

Website laten maken

Website laten maken

Website laten maken

Een website laten maken die voor jou werkt. Snugger is ontstaan vanuit de passie voor online marketing. Snugger is overtuigd van de weergaloze kracht van het online zicht- en vindbaar zijn. Dit begint met een goede website met een goede online-marketing strategie.

Professioneel webdesign voor u

Tegenwoordig kan iedereen een simpele website maken. Het bouwen van een professionele en vindbare website is echter een ander verhaal. De vindbaarheid van een website hangt af van diverse factoren. Belangrijk bij een website laten maken is de techniek en laadsnelheid, de inhoud en content en de optimalisatie hiervan. Over deze kennis beschikken wij, en wij voeren dit graag voor u uit. Wij bieden betaalbare, vindbare en full responsive website’s voor starters, het MKB en particulieren. En dat zonder dure abonnementen of gekke contracten, maar gewoon voor een heldere all-in prijs.

Onderhoud en seo

Bij ons kunt u een website laten maken maar wij bieden ook het onderhoud van de website aan, de verdere zoekmachine optimalisatie (seo) en het adverteren in Google (sea).

Stappenplan nieuwe website

Website laten maken idee

Idee & Plan

Deze fase begint met duidelijke communicatie. Vanuit uw perspectief verwacht u zaken van uw (nieuwe) website. Wij hebben vanuit onze ervaring ook ideeën en tips. Dit vormen we samen tot een plan.

Website laten maken testen

Maken & Testen

De website wordt gebouwd. Tijdens de bouw kunt u meekijken en direct feedback geven. Tussentijds zullen we veel communiceren. Daarna wordt de website getest op alle browsers en devices. Als u en wij tevreden zijn gaan we naar de volgende fase.

Website laten maken Live

Live gaan

De meest spannende fase, het lanceren van uw nieuwe website. Hierbij geven wij tips en denken wij mee over de beste manier om dit te doen. Uw klanten en kringen morgen weten dat uw website online is.

Een nieuwe website hoeft niet duur te zijn
Een complete website al vanaf €950,-

De opties bekijken? Laten we een kopje koffie drinken!

 Neem contact op!