De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht ©2018 Snugger
06-38592860

info@wijzijnsnugger.nl

Neem nu contact met ons op!

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Snugger

Adres

De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Contact gegevens

Info@wijzijnsnugger.nl
Tel: +31 (0) 638592860

Bedrijfsinformatie:

www.wijzijnsnugger.nl
KVK nmr: 64661903
BTW nmr: NL855767315B01

Routebeschrijving kantoor Snugger

Routebeschrijving

Auto:

Het navigatieadres is: Eendrachtlaan 100. 

Je kunt uit aan de achterzijde van Europalaan 500, hier kun je parkeren op de bezoekersparkeerplaats van Europalaan 100-200. Bel aan via de intercom en zeg dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

Vanuit Arnhem, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 richting Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op en sla vervolgens direct rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Vanuit Den Haag, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op. Sla vervolgens rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Snugger parkeerplaatsParkeerplaats Snugger

Openbaar vervoer

Halte Kanaleneiland Zuid. 

Bus vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de bus nemen naar Kanaleneiland Zuid. Je kunt bus: 63 (richting Vianen), 74 (richting Vianen), 77(richting Nieuwegein-Z of Nieuwegein-C) of 81 (richting Gorinchem) nemen. De bus doet er 10 minuten over.

Tram vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de tram 60 of 61 nemen richting Nieuwegein Zuid naar halte Kanaleneiland Zuid. De tram doet er 9 minuten over.

 

Fiets of met de benenwagen

Navigeer naar Europalaan 500, bel aan bij het hek en geef aan dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

 

Lukt het niet? Bel mij even: 06-38592860

Over Snugger

Snugger is jouw online hulp. Wij maken vindbare, snelle en vooral strak gedesignde website’s. Daarnaast nemen we online marketing werkzaamheden uit handen, zoals: onderhoud, content marketing en zoekmachine optimalisatie. Bij Snugger heb je altijd een eigen contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat. Heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten.

Snugger-Bram-Metz

WordPress website

WordPress website

WordPress website laten maken

Jij wilt een website laten maken voor jouw bedrijf of merk? Een website die jouw merk of bedrijf professioneel vertegenwoordigd? Snugger specialiseert zich in het maken van website’s met WordPress.

Wat is WordPress precies?

WordPress is het meest gebruikte Content mangement system (CMS) ter wereld. Op dit moment draait 58,5% van alle website’s op WordPress. Het is open source software en met een grote achterban aan ontwikkelaars wordt de software bij elke update beter en veiliger.

Waarom WordPress kiezen?

WordPress heeft vele voordelen. Het is een combinatie van zaken wat het zo interessant maakt.

Gebruiksvriendelijk

De software staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Waar in de beginjaren van het internet website’s werden gebouwd met HTML, PHP en CSS, is dat vandaag de dag met content management systemen zoals WordPress. Dit maakt het makkelijker om te bouwen. Vooral is het makkelijker om zelf aanpassingen te kunnen doen. Via de ‘achterkant’ van de website kunnen er gemakkelijk berichten, foto’s en pagina’s worden toegevoegd, plugins worden geïnstalleerd en update’s uitgevoerd worden.

Zoekmachine vriendelijk

Wil jij een website die goed rankt in de zoekresultaten van Google? Dan is het belangrijk om na te denken over een gedegen optimalisatie voor Google. Dit begint met een website die goed geprogrammeerd is. WordPress is goed geprogrammeerd zodat het gemakkelijk geïndexeerd kan worden door Google. Snugger gebruikt daarom WordPress voor zijn website’s.

Update’s en doorontwikkelen

Er zijn wereldwijd miljoenen website’s met WordPress gemaakt. En al  geruime tijd. WordPress is in die tijd verbeterd en doorontwikkeld waardoor het vandaag de dag nauwelijks ‘bugs’ bevat. WordPress wordt constant doorontwikkeld en uitgebreid door duizenden ontwikkelaars. Dit houdt in dat foutjes snel verholpen worden en dat er nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden toegevoegd worden.

Welke mogelijkheden heeft WordPress

De mogelijkheden van WordPress maken het tot een zeer veelzijdig CSM. Wij werken dan ook het liefste met WordPress. De opties met WordPress zijn grenzeloos. Van persoonlijke portfolio-pagina tot uitgebreide webshop, met WordPress kan het. De veelzijdigheid wordt geboden door het grote aantal plugins. Een plugin kun je vergelijken met een app op je telefoon en hiermee kun je je website uitbreiden.

Snugger jouw WordPress website laten maken?

Snugger bouwt een professionele website voor een all-in prijs. Wij zorgen dat de website op alle devices werkt, dat hij een snelle laadtijd heeft en geoptimaliseerd is voor Google. Wij bouwen de website voor je, leveren hem af, waarna het jouw eigendom is. Meer weten? Neem dan nu contact op!

Neem direct contact op

WordPress website laten maken?
Complete WordPress website al vanaf 950,-

Stappenplan nieuwe website

Wordpress website idee

Idee & Plan

Deze fase begint met duidelijke communicatie. Vanuit uw perspectief verwacht u zaken van uw (nieuwe) website. Wij hebben vanuit onze ervaring ook ideeën en tips. Dit vormen we samen tot een plan.

Maken & Testen

De website wordt gebouwd. Tijdens de bouw kunt u meekijken en direct feedback geven. Tussentijds zullen we veel communiceren. Daarna wordt de website getest op alle browsers en devices. Als u en wij tevreden zijn gaan we naar de volgende fase.

Wordpress website live

Live gaan

De meest spannende fase, het lanceren van uw nieuwe website. Hierbij geven wij tips en denken wij mee over de beste manier om dit te doen. Uw klanten en kringen morgen weten dat uw website online is.