De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht ©2018 Snugger
06-38592860

info@wijzijnsnugger.nl

Neem nu contact met ons op!

Voornaam*

Emailadres*

Achternaam*

Telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht

Snugger

Adres

De Stadstuin
Europalaan 500
3526KS Utrecht

Contact gegevens

Info@wijzijnsnugger.nl
Tel: +31 (0) 638592860

Bedrijfsinformatie:

www.wijzijnsnugger.nl
KVK nmr: 64661903
BTW nmr: NL855767315B01

Routebeschrijving kantoor Snugger

Routebeschrijving

Auto:

Het navigatieadres is: Eendrachtlaan 100. 

Je kunt uit aan de achterzijde van Europalaan 500, hier kun je parkeren op de bezoekersparkeerplaats van Europalaan 100-200. Bel aan via de intercom en zeg dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

Vanuit Arnhem, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 richting Utrecht Centrum/Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op en sla vervolgens direct rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Vanuit Den Haag, de A12

Vanaf de a12 neem je afslag 17 naar Utrecht Kanaleneiland/Jaarbeurs. Bij de stoplichten ga je rechtsaf de Europalaan op. Sla vervolgens rechtsaf naar de Winthontlaan. Ga de eerste links en rij de Eendrachtlaan in. Aan de linkerzijde vind je de bezoekersparkeerplaats voor Europalaan 100-200.

Snugger parkeerplaatsParkeerplaats Snugger

Openbaar vervoer

Halte Kanaleneiland Zuid. 

Bus vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de bus nemen naar Kanaleneiland Zuid. Je kunt bus: 63 (richting Vianen), 74 (richting Vianen), 77(richting Nieuwegein-Z of Nieuwegein-C) of 81 (richting Gorinchem) nemen. De bus doet er 10 minuten over.

Tram vanaf Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Jaarbeursplein kun je de tram 60 of 61 nemen richting Nieuwegein Zuid naar halte Kanaleneiland Zuid. De tram doet er 9 minuten over.

 

Fiets of met de benenwagen

Navigeer naar Europalaan 500, bel aan bij het hek en geef aan dat je voor Snugger in de Stadstuin komt.

 

Lukt het niet? Bel mij even: 06-38592860

Over Snugger

Snugger is jouw online hulp. Wij maken vindbare, snelle en vooral strak gedesignde website’s. Daarnaast nemen we online marketing werkzaamheden uit handen, zoals: onderhoud, content marketing en zoekmachine optimalisatie. Bij Snugger heb je altijd een eigen contactpersoon die 24/7 voor je klaarstaat. Heb je een vraag voor ons? Laat het ons weten.

Snugger-Bram-Metz

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Stappenplan zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie seo

Analyse

Een zoekmachine optimalisatie plan begint bij het analyseren van de huidige situatie. Misschien is er al veel geprobeerd of gedaan of misschien nog niet. Dit analyseren we en dan maken we een plan.

Zoekmachine optimalisatie

Aanpassingen

Uw vindbaarheid hangt af van diverse elementen. Er is een technisch deel en een inhoudelijk deel. Het technische deel is bijvoorbeeld de laadt snelheid, de code en grootte van de website. Het inhoudelijke deel is de content op de website. Deze elementen worden geoptimaliseerd om hoog te scoren in de organische zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie

Meten & optimaliseren

De laatste fase is een iteratief proces. De doorgevoerde aanpassingen worden gemeten door Google Analytics waarbij in detail inzichtelijk gemaakt kan worden hoe het verloopt. Er zullen altijd aanpassingen en verbeteringen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Zoekmachine optimalisatie werkzaamheden vanaf €65,- per uur

Analyse

In fase 1 analyseren wij uw website. We kijken wat verbeterpunten zijn en verwerken dit tot een plan.

De analyse wordt gedaan middels diverse SEO tools. Deze tools geven inzicht in de huidige situatie. Na deze analyse koppelen wij terug wat verbeterpunten aan uw website zijn. Deze punten zijn verwerkt in een plan en dit plan kunt u zelf of kunnen wij voor u uitvoeren.

 

Zoekmachine optimalisatie seo

Zoekmachine optimalisatie

Aanpassen

In fase 2 implementeren we de geanalyseerde punten in uw website. In welke vorm bepalen we samen.

De analyse is af. Nu is het tijd om deze punten te verwerken in uw website. Dit doen wij graag voor u. De aanpassingen om hoger te komen in de organische (gratis) zoekresultaten hangen af van diverse elementen.

 

Meten & Optimaliseren

Fase 3 is het meten van de geïmplementeerde elementen. Ook wordt dit geoptimaliseerd.

Om te scoren in Google moet er hard gewerkt worden. Je scoort niet zomaar goed in de zoekmachine. De geïmplementeerde elementen moeten worden gemeten om te kijken of het werkt. Ook zullen er telkens nieuwe ontwikkelingen zijn waar op ingespeeld kan worden.

 

Zoekmachine optimalisatie

De opties bekijken? Laten we een kopje koffie drinken!

 Neem contact op!